Wist u dat ..

.. er ongeveer 100 foto's zijn genomen op Koninginnedag, en deze allemaal zijn te bewonderen op deze site?
 

Login gegevens


Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Live bookmarks


Home
Veranderingen bestuurssamenstelling
vrijdag 17 februari 2006

Op 17 februari jongsleden heeft de jaarlijkse ledenvergadering van de oranjevereniging plaatsgevonden, waarin zoals gebruikelijk de bestuurssamenstelling is besproken. Een jaarlijks terugkerend onderdeel hierbij is de bestuurssamenstelling.

Dit jaar is, na haar periode te hebben vervuld, Mirjam Soeting in de functie van secretaris afgetreden. Wij als bestuur betreuren dit uiteraard, maar wij respecteren haar besluit en bedanken haar voor haar inzet tijdens de afgelopen periode. De vereniging heeft Henk Aarnoutse voorgedragen als de nieuwe secretaris. Deze zal dan ook met directe ingang de taken van Mirjam overnemen. Het bestuur is verder blij te kunnen aankondigen dat de vrijgekomen positie in het bestuur zal worden ingevuld door Marianne Blok. Het bestuur is blij dat zij deze taak op haar wil nemen, en verwelkomt haar dan ook van harte.

Verder heeft tijdens deze vergadering ook Marjolein Schuurmans laten weten dat zij haar taken als bestuurslid naast haar neerlegt. We vinden het uiteraard jammer dat ze deze beslissing heeft genomen, maar het bestuur bedankt ook haar voor de geleverde arbeid en inzet. Het bestuur zal zo snel mogelijk een vervanger naar voren dragen als opvolger van Marjolein.

Als laatste waren ook dit jaar Bennie Paauwe en Martin Boogert aftredend, maar zij hebben te kennen gegeven hun periode te willen verlengen, waar het bestuur uiteraard zeer verheugd over is.Naast deze wijzigingen zijn er geen veranderingen in het bestuur.


Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Martin Looise

**Update**

Ria van Maldegem is vanaf heden officieel bestuurslid. Zij vervult hiermee de vacature die sinds de ledenvergadering openstond.

Het bestuur heet haar van harte welkom en heeft vertrouwen in een fijne samenwerking.

Laatst bijgewerkt op ( donderdag 01 februari 2007 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 31 - 31 van 31

Polls

Koninginnedag 2010 in Gapinge
 

Oranje fotos

IMG_4348.jpg
IMG_4351.jpg
IMG_4468.jpg
IMG_4260.jpg

Wie is er online

We hebben 1 gast online
© 2018 De website van de oranjevereniging Gapinge
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
JoomSEF SEO by Artio.

Valid XHTML 1.0 Transitional